Dynamics Accelerate är en fantastisk språngbräda för dig som är i början på karriären och vill arbeta som applikationskonsult i absoluta framkant inom Microsoft Dynamics 365. Vi passade på att ställa fyra snabba frågor till Henrik Franzén som precis avslutat sitt år på Accelerate. Kontinuerlig utbildning, personlig utveckling, och skarpa uppdrag hos kund är några av de erfarenheter han tar med sig.

Vad lockade dig med Accelerate?

Det som främst lockade mig med Accelerate var att konceptet har ett stort fokus på kontinuerlig utbildning med en tydlig målbild att snabbt växa in i rollen som konsult. Jag kände att jag genom Accelerate skulle få det stöd jag behövde för att nå både mina kortsiktiga och långsiktiga karriärmål.

Man arbetar i konstant förändring och vet aldrig vart nästa steg eller projekt kommer föra en

Vad tar du med dig från ditt år på Accelerate?

Alla kollegors öppenhet och vilja att hjälpa! Oavsett vart man befinner sig i karriären finns det alltid en vilja hos kollegorna att bistå en. Utöver detta tillkommer min personliga utveckling där jag bland annat har möjlighet att lägga stort fokus på att ta nya certifikat eller kurser kombinerat med skarpa uppdrag hos kund.

Hur är det att vara konsult inom Dynamics?

Man arbetar i konstant förändring och vet aldrig vart nästa steg eller projekt kommer föra en. Det är med skräckblandad förtjusning, men oavsett vart jag hamnar går jag därifrån med mer lärdom och ett större nätverk.

Oavsett vart man befinner sig i karriären finns det alltid en vilja hos kollegorna att bistå en

Vad är det bästa med att jobba på Acando?

Återigen öppenheten! Vare sig det handlar om att bolla idéer till att lösa problem hands-on så har jag möjligheten att få input, oavsett om det är från en kollega inom Accelerate, senior kollega eller högre chef. Jag känner att Acando tillåter alla att komma till tals och framföra sina idéer.

Är du redo att kickstarta din karriär och vill bli specialist inom ett attraktivt och expanderade område där det råder stor efterfrågan på kompetens? Ta chansen att arbeta som applikationskonsult i absoluta framkant inom Microsoft Dynamics 365.

Ansök genom att klicka här.